Ugostiteljstvo

U našem sjedištu na adresi Žabljak b.b.  Usora, pored magistralnog puta Doboj – Teslić, nalazi se naš poslovni centar u sklopu kojeg se nalazi nekoliko objekata u kojima su smještene razne uslužne djelatnosti.

U sklopu poslovnog centra u Žabljaku nalazi se motel „Split“  kapaciteta 35 soba i apartmana, sa moderno uređenom konferencijskom dvoranom i restoranom ugodnog ambijenta. Ljubazno osoblje motela „Split“ na raspolaganju Vam je 24 sata dnevno, a gosti između ostalog uživaju u pogodnostima besplatnog interneta i kablovske televizije u svim sobama motela. Povoljne cijene i vrhunska kvaliteta naših usluga naš su glavni adut u ugostiteljstvu. Više informacija na www.motel-split.ba !

U novoizgrađenom objektu gdje su smješteni i uredi tvrtke Ćosićpromex d.o.o., izgradili smo veći broj poslovnih prostora za najam ili prodaju.

Poslovni prostori su pogodni za obavljane raznih vrsta poslovnih djelatnosti, pa je tako dio prostora već iznajmljen ili prodan, gdje su smješteni kozmetički salon, agencija za posredovanje u transferima igrača, odvjetnički ured, banka, mikrokreditna organizacija, osiguravajuća društva, zavod za mirovinsko i invalidsko osiguranje, zavod za zapošljavanje, pošta, autoškola za obuku vozača, obrt za izradu reklamnog materijala, praonica vozila,  tvrtka za ugradnju LPG goriva u vozila

Kontakt

+387 (0)32 891 212
Žabljak bb
74230 Usora
Bosna i Hercegovina