Brodogradnja

Desetljetnom tradicijom suradnje sa hrvatskim brodogradilištima Ćosićpromex d.o.o. je postao jedan od njihovih najznačajnijih i najpouzdanijih partnera u izgradnji brodova.

Našu organizacijsku strukturu prilagodili smo radu u brodogradilištu, pa smo uspjeli da ovladamo složenim tehnologijama u brodogradnji,  na taj način sudjelujemo u svim segmentima izgradnje broda, od predmontaže, preko montaže trupa i opreme, do porinuća.

To uspijevamo stručnošču i marljivošću naših djelatnika zavarivača, brodomontera, cjevara, brusača, bravara i skelara.

Kvalitetu naših djelatnika i izvedenih radova prepoznala su gotova sva brodogradilišta u regiji, pa su nas kao značajnog partnera uzeli „BRODOSPLIT“ Split,  „3. MAJ“ Rijeka, „ULJANIK“ Pula, „KRALJEVICA“  Kraljevica, „BRODOTROGIR“ Trogir, „JADRANSKO BRODOGRADILIŠTE“ Bijela Crna Gora. . .

Surađivali smo na proizvodnji brodova za prijevoz putnika, brodova za prijevoz automobila i kamiona, brodova za prijevoz nafte i naftnih prerađevina, brodova za prijevoz kontejnera i sl.

Ukoliko Vam je potreban partner za izgradnju broda, Ćosićpromex je u stanju da izvodi sve radove po sistemu ključ u ruke ili kao podizvođač radova u bilo kojem segmentu brodogradnje.

Kontakt

+387 (0)32 891 213
+387 (0)32 891 215
Žabljak bb
74230 Usora
Bosna i Hercegovina