ĆOSIĆPROMEX d.o.o. je tvrtka u 100 % privatnom vlasništvu, osnovana je 1996. g. i od tada, zahvaljujući poduzetničkom duhu vlasnika, te upornošću i kvalitetom svih svojih djelatnika , Ćosićpromex je uspio da postane poznata i cijenjena tvrtka u području izvođenja radova u građevini, metalnoj industriji i brodogradnji.

Tijekom našeg dugogodišnjeg poslovanja, uspješno smo realizirali i najzahtjevnije izazove koji su pred nas postavljani, pa je rezultat toga mnoštvo zadovoljnih poslovnih partnera, koji su najbolji pokazatelj naše kvalitete i preporuka za naše buduće partnere.

REFERENCE:  POGLEDAJ OVDJE

Naša snaga

Naša najveća snaga su naši djelatnici, koji svojim znanjem, iskustvom i marljivošću uspijevaju uvijek da se prilagode zahtijevima naših klijenata i na taj način stječu povjerenje u realizaciji projekata. Iz tog razloga i potrebe ulaganja u naše djelatnike smo osnovali i školu zavarivanja, gdje obučavamo mlade kadrove svim metodama zavarivanja kako bi bili nosioci naših budućih projekata. Pored toga svake godine stipendiramo određeni broj studenata raznih profila, koji su zalog budućnosti naše tvrtke i naše domovine Bosne i Hercegovine.

Vizija preduzeća

Ulaganjem u razvoj novih proizvoda i proizvodnih procesa, imamo tendenciju da ostvarujemo konstantan rast i povećamo izvoz naših roba i usluga na tržišta širom Europe i svijeta.
Danas u našem sastavu od oko 500 djelatnika, imamo skup mladih i kreativnih ljudi, koji u kombinaciji sa iskusnim i pouzdanim snagama čine okosnicu naše tvrtke, te nas čine Vašim najpouzdanijim partnerom.